Disclaimer

 

Algemeen

AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34337195, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website http://www.ingridvanschuylenburch.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

 

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houd ik mij aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in de Alexander Techniek en de Cranio-sacraal therapie te informeren over de bijdrage die mijn diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Alexander Techniek en de Cranio-sacraal therapie in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over de disclaimer? Deze kun je e-mailen naar: at.cranio@ingridvanschuylenburch.nl